Sposób przygotowania

Kostkę bulionową rozpuścić w wodzie. Zagotować i wrzucić mrożone warzywa (kalafior, marchew, pietruszka, fasolka). Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki. Wrzucić kilka ziaren pieprzu i zagotować. Na końcu wrzucić kiełbasę posiekaną w kostkę, wszystko gotować do miękkości warzyw. Następnie w 2 łyżkach mleka wymieszać 2 łyżeczki mąki. Wlać do zupy i wymieszać – będzie gęstsza.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa z ta kiełbaską
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszna zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    wrobiłam jarzynową z pulpecikami, ale z kiełbasą też musi być ciekawa
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !