Sposób przygotowania

Bułki przekroić na połowę. Pieczarki podsmażyć z posiekaną w kostkę cebulą. Układać farsz na bułce, polać keczupem, ułożyć pokrojoną w paski szynkę, posypać ziołami prowansalskimi i serem. Piec aż ser się stopi w piekarniku na 170 stopni. Po upieczeniu ułożyć świeże warzywa – ogórek, może być pomidor, rzodkiewka (co mamy w domu). Polać ulubionym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Lubię takie domowe zapiekanki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Domowe są najlepsze :) takie smaczne i chrupiące.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !