Sposób przygotowania

seler obrać umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach,cebule obrać i zetrzeć na tarce,dodać do selera,wlać szklankę wody,dodać kostki bulionowe,margarynę i przeciśnięty czosnek,gotować ok.1godz.wystudzić dodać jajka,bułkę tartą,doprawić do smaku i wyrobić,przełożyć do wysmarowanej formy i piec 1,5godz.w temp.190st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Dla mnie taki seler jest za bardzo selerowy,. Chociaż nie powiem ,że go nie lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł, przyznam się szczerze, że pierwszy raz się z takim spotkałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis,dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    nie jadłam takiego ,na pewno pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !