Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i jajkami. Dodawać po kolei wszystkie składniki i wyrobić ciasto. Podzielić je na dwie części. Pierwszą wlać na blachę. Do reszty dodać kakao i łyżkę wody. Wymieszać i wlać na blachę, posypać wypestkowanymi wiśniami. Piec około 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na wystudzone ciasto nakładamy krem budyniowy i posypujemy potartą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Dobry pomysł!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Uwielbiam to ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    śliczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam! Dawno już nie jadłam fali dunaju :) Pyszny, ale niesamowicie sycący deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo go lubię,też dawno nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Dawno nie piekłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    pycha
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciasto wygląda pysznie, szkoda tylko że to skan..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    wyglada pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    a ten krem budyniowy to z torebki, czy z tego mleka?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !