Sposób przygotowania

Ugotowany ryż wymieszać z groszkiem, pokrojoną w gruba kostkę kiełbasą i posiekanymi pieczarkami, wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowany ryz wyłożyć do żaroodpornego naczynia i zalać sosem przygotowanym z mleka, jaja i śmietany. Na wierzch położyć kawałki masła. Zapiec w piekarniku około 15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny pomysł na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !