Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przegnieść przez praskę, dodać jajko, gałkę muszkatołową, mąkę, zagnieść ciasto. Z ciasta formować małe kuleczki. Gotować w osolonej wodzie przez 5 minut. Wyjąć łyżką cedzakową i zrumienić na maśle. Podawać posypane cukrem z dodatkiem konfitury.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Może być ciekawe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !