Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka myjemy pod bieżącą wodą, rozdzielamy, a nastpnie każdą pierś dzielimy na 2 cieńsze kotlety i rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy z obu stron przyprawą uniwersalną i oprószamy mąką (dzięki temu kotlety będą soczyste). Jajko roztrzepujemy w miseczce. Maczamy kotlety najpierw w jajku, a potem w bułce tartej. Smażymy na oleju aż się zarumienią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    oj dobrze że niedługo święta;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pomysłowo !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !