Sposób przygotowania

Do garnka wlać rosół, dodać 2 szklanki wody, utarte warzywa, kwaszoną kapustę, kminek i liść laurowy. Posiekaną cebulę i pokrojoną kiełbasę zrumienić na oleju, dodać do zupy, gotować pod przykryciem 20 minut. Następnie dodać pokrojone ziemniaki i gotować jeszcze 10 minut. Przyprawić do smaku, posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kwaśne zupy
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię taki , dawno nie robiłam muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny kapuśniak;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pychta!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny kapuśniaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !