Sposób przygotowania

Oczyszczoną i pokrojoną wątróbkę oprószyć pieprzem i usmażyć na oleju, posolić. Kiwi i jabłka obrać, pokroić w kostkę, włożyć na pół minut do wrzącej wody, wyjąć, włożyć na rozgrzane masło, oprószyć majerankiem i solą, usmażyć. Do owoców dodać usmażoną wątróbkę, wlać porto, chwilę gotować. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ciekawe połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Z kiwi nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !