Sposób przygotowania

Obrane i pokrojone jabłka zalać ok 2 l wody i gotować pod przykryciem 30 minut. Gdy jabłka się rozgotują, wylać je na gęste sito, odcedzić. Otrzymany sok podgrzać i połączyć z cukrem. Dodać sok z cytryny i cukier waniliowy, wymieszać i zagotować. Przelać do słoików, zamknąć.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna i na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !