Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem. Dodać margarynę i resztę składników wymieszać. Białka ubić z odrobiną cukru(wziąć ze szklanki). Delikatnie wymieszać z ciastem. Piec w temperaturze 180 stopni w czasie 50 minut. Ostudzoną babkę polać roztopioną polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    babka zawsze pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !