Sposób przygotowania

Mięso pokroić na 5 porcji, rozbić tłuczkiem , oprószyć sola i pieprzem, posmarować musztardą. Mięso obtoczyć w mące, zamoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, Na upieczone kotlety położyć po łyżce kukurydzy i groszku, oprószyć pieprzem, położyć plasterek sera wędzonego i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny kotlecik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !