Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińską i cykorii

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 20 dag
cykoria 20 dag
por 4 szt
jabłka 2 szt
oliwa 2 łyżki
jogurt naturalny 4 łyżki
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińską i cykorii

Jogurt wymieszać z oliwą, przyprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem i cukrem. Kapustę i cykorię drobno poszatkować, dodać posiekany por i jabłko utarte na grubej tarce. Wszystko połączyć z jogurtowym sosem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 10.04.2013 18:10
bardzo apetyczna
Iwusia 21.02.2013 21:50
bardzo smaczna i zdrowa
Seba 11.01.2012 09:53
smaczna
IKrakowianka 14.11.2011 00:25
pyszniutka
Angelika10 20.09.2011 22:37
Jeszcze nie jadłam muszę spróbować.
pigila
pigila 03.08.2011 00:43
sut=per

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak