Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 10 dkg
pieczarki 30 dkg
włoszczyzna
ser żółty 5 dkg
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa

Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju. Z włoszczyzny gotujemy wywar. Dodajemy do wywaru pieczarki z cebulą oraz suszone grzyby. Gotujemy, aż grzyby nie zmiękną.Przyprawiamy solą, pieprzem. Przed podaniem posypujemy startym żółtym serem.
Ja podaję zupę z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 16.09.2011 18:05
smaczne :-)
Myszka75 03.02.2011 09:25
Grzybki - oj tak, w każdej postaci:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak