Sposób przygotowania

Twaróg zmielić przynajmniej dwa razy,po zmieleniu dodać do niego 6 żółtek,cukier,skrobie i aromat,wymieszać mikserem.Dodać mleko ponownie wymieszać,ubić białka,dodać do wcześniej przygotowanej masy,delikatnie wymieszać.Przelać do formy,wyłożonej papierem do pieczenia,piec w 180st,C.przez 60,70min..Po upieczeniu i wystygnięciu schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    super-muszę wypróbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    jak ładnie wyrósł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !