Sposób przygotowania

papryki i bakłażana ymyć posmarować oliwą i piec 1 godz.w 180st.miąższ,natkę pietruszki i bazylię posiekać,czosnek przecisnąć i wraz zieleniną dodać do warzyw,wlać resztę oliwy i sok z cytryny doprawić solą i wymieszać odstawić na 20min.można podawać do kanapek lub użyć jako farsz do naleśników.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !