Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Cebule obrać i pokroić w drobną kostkę. Piersi z kurczaka pokroić w kostki, nastepnie przyprawić je przyprawami i wstawić do lodówki. W międzyczasie przygotować zalewę: do rondelka wlać wodę, włożyć margarynę, pokrojone w małą kostkę ząbki czosnku, przyprawy i ketczup. Gotować na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Do naczynie żaroodpornego wsypać surowy ryż,cebulę, nastepnie dodać pokrojone miso z kurczaka i warzywa chińskie. Na samym końcu zalać gorącą zalewą. Piec w piekarniku około 1 godziny w 200 C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !