Sposób przygotowania

1. Śledzie, jeśli są bardzo słone, wymoczyć w wodzie, aż będą słone wedle uznania
. Pokroić na małe kawałki.
2. Cebulę cienko pokroić. W zasadzie jest to bez znaczenia, czy będą to półtalarki, czy piórka. Ważne, aby była pokrojona cienko.
3. Paprykę marynowaną też pokroić, w cienkie paski.
4. Do ww. składników dodać śmietanę, nieco majonezu, musztardę francuską i curry. Dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na co najmniej godzinę, aby sałatka nieco się przegryzła.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chętnie wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    chyba smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !