Sposób przygotowania

Żółtka przetrzeć przez sito do miski, dodać musztardę i roztarty czosnek, ucierać, wlewając powoli oliwę. Po dodaniu oliwy, trzepaczką połączyć gęsty sos powoli z winem. przyprawić do smaku. Podawać do mięs, ryb lub sałatek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardxo fajny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !