Sposób przygotowania

Ugotowane żółtka utrzeć na tarce. Żółtka ucierać z musztardą i oliwą, powoli wlewać wino, dodawać zieleninę i utartą na tarce cebulę. Wymieszać z rosołem, przyprawić do smaku. Podawać do mies, jaj i ryb na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy, do mięsa?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !