Sposób przygotowania

Maliny przetrzeć przez geste sito. Żelatynę namoczyć w kilku łyżkach zimnej wody i pozostawić na 10 minut, następnie podgrzewać aż się rozpuści, ostudzić. Białka z cukrem ubić na sztywną pianę, dodać żelatynę i przecier z malin. Wymieszać. Wyłożyć do salaterek, wystudzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    To musi być pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !