Sposób przygotowania

Ćwiartki z kurczaka, marchew, pietruszkę i selera wrzucić do garnka z wodą i wstawić do gotowania. Cebulę w całości przypiec nad ogniem ze wszystkich stron i dodać do rosołu. Doprawić przyprawami, gotować ok. 45 min. Mąkę rozprowadzić z jajkami i szczyptą soli w oddzielnym naczyniu, Gdy osiagnie lejacą konsystencję można powoli małym strumieniem dolewać do gotującego się rosołu.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    raczej nie jadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A ja czasem robię taki !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny rosołek też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie rosołek z kluskami lanymi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ja też, po prostu pycha;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię taki rosół z lanymi kluskami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    zrobiłem pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !