Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos rzeżuchowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzeżucha 1 szklanka
majonez 150 ml
jogurt naturalny 250 ml
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos rzeżuchowy

Do jogurtu dodać majonez i chrzan, wymieszać. Wrzucić kiełki rzeżuchy i wszystko razem zmiksować. Doprawić do smaku solą czosnkową, cukrem oraz pieprzem. Podawać do mięs i ryb na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 04.12.2011 10:48
zaskakujące
IKrakowianka 22.09.2011 08:18
super
mehia 18.03.2011 17:04
extra
Szarrikka 20.12.2010 20:56
Supcio!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak