Sposób przygotowania

Na oliwie zrumienić drobno posiekaną cebulę, następnie dodać pokrojone pieczarki. Smażyć aż wyparuje cały płyn, doprawić do smaku, wystudzić. Jajka rozbełtać ze śmietaną i tymiankiem. Gotowe ciasto francuskie przełożyć do okrągłej formy, nałożyć farsz pieczarkowy i zalać sosem z jajka i tymianku. Oprószyć solą i pieprzem. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez około 30-40 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !