Sposób przygotowania

Przygotować rosół z kostek,włożyć do niego karpia i gotować przez ok.25min.Karpia obrać ze skóry i oddzielić ości,rozdrobnić widelcem.Karpia,ser,śmietanę,cebulę,chrzan i sok z cytryny dokładnie połączyć.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Następnie farsz zawinąć w posmarowaną folię aluminiową i uformować roladę.Wstawić do lodówki i pozostawić do następnego dnia.Odwinąć z folii i obtoczyć w natce pietruszki.Jest naprawdę pyszna!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie karpia i lubie robić go na różne sposoby.
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze nie jadłam takiej rolady
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dla mnie to nowość zachęcająca
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super ta rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobreeee
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !