Sposób przygotowania

Martadelę pokroić na ok. 1cm plastry, obsmażyć na oleju z obydwóch stron. Pod koniec smażenia położyć na kazdym plasterku po jednym plasterku sera żółtego, przykryć aby ser stopił się. Podawać polane ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie szybkie jedzonko:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też taką robię i jest smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    świetny pomysł na szybką kolację
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pomyslowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    mój syn jadłby to codziennie na zmianę z parówkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    dawno nie robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    OJ 100 lat nie jadłam ale pycha.
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    trafione połączenie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię też na ciepło...
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zjadłbym taką martadelę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !