Sposób przygotowania

Migdały zemleć w maszynce i utrzeć w donicy, dodać do śmietanki, zagotować. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z mlekiem, wlać do wrzącej śmietanki i doprowadzić do wrzenia, odstawić. Dodać cukier, aromat i cukier waniliowy, wymieszać. podawac do deserów.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezły
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !