Sposób przygotowania

Ciasto:
Wymieszać mąkę, mleko i jajo. Upiec cieniutkie naleśniki na złoty kolor.

Farsz:
Szpinak rozmrozić i podsmażyć na maśle. Dodać sprasowany czosnek (ilość wg uznania) i doprawić solą i pieprzem do smaku, dodać ser żółty. Na końcu, po zdjęciu z ognia dodać pokrojony ser feta, wymieszać.

Nakładać farsz do naleśników, zapiekać na patelni złożone na pół, posypać po wierzchu żółtym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mmm mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !