Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić i podsmażyć na maśle. Fetę pokroić w kostkę. Do szpinaku dodać sprasowany czosnek (ilość wg uznania) i doprawić solą i pieprzem do smaku. Na końcu, po zdjęciu z ognia dodać pokrojony ser feta, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !