Sposób przygotowania

mieso myjemy osuszamy i lekko rozbijamy.
oproszamy sola i pieprzem.
smarujemy musztarda ,na kazdego kotleta kladziemy 1/2 plastra ananasa i plaster sera .
skladamy na pół i spinamy wykałaczkami,kotlety obtaczamy w rozkłoconym jajku i bulce tartej smazymy na oleju z obu stron:) pycha

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe, muszą być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    hmmm..... z ananasem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !