Sposób przygotowania

mięso opłukać i pokroić w paseczki oprószyć przyprawą do gyrosa i odstawić na kilka minut,połowę ogórka pokroić na cienkie plasterki a drugą grubo zetrzeć na tarce,pomidorki podzielić na cząstki,sałatę porwać na kawałki,indyka smażyć na rozgrzanej oliwie ok.10min.zdjąć z patelni i wystudzić,chlebek pciąć na 4 trójkąty,każdy naciąć i podgrzać w piekarniku,jogurt połączyć z fetą i startym ogórkiem,przyprawić do smaku,warzywa wymieszać z mięsem,trójkąty chleba napełnić sałatką i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !