Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone w pieczarkach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 30 dag
bułka czerstwa
sól do smaku
czosnek 1 ząbek
pieczarki 20 dag
cebula biała
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w pieczarkach

Bułjkę moczymy w mleku i odciskamy dodajemy do mięsa ,wyciskamy czosnek doprawiamy sola i pieprzem .Formujemy kotleciki .Obtaczamy w tartej bułce i smażymy .Na oliwę dajemy pokrojoną cebule i pieczarki ,solimy ,dodajemy pieprz smażymy ,podlewamy troszkę wodą .Podajemy mielone a na to sporo pieczarek z cebulką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 23.12.2010 12:36
super połączenie :)
amorzenek 21.12.2010 08:35
smACZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak