Składniki:
ser żółty | 20 dag |
fasolka gotowana | 1 szklanka |
cebula | 1 szt |
ogórki konserwowe | 3 szt |
jabłko | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
śliwki suszone | 3 dag |
majonez | 150 ml |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 20 dag |
fasolka gotowana | 1 szklanka |
cebula | 1 szt |
ogórki konserwowe | 3 szt |
jabłko | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
śliwki suszone | 3 dag |
majonez | 150 ml |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: