Sposób przygotowania

Jabłka pokroić zalać wodą tak aby woda przykryła owoce. Dodać kawałek skórki pomarańczowej, laskę cynamonu i gotować pod przykryciem do miękkości. Po ugotowaniu zmiksować, dodać cukier waniliowy i cukier zwykły, ostudzić. Podawać w filiżankach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo smakowity przepis, będę musiała zrobić. A żółtka dodajemy podczas miksowania ?
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !