Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcje, rozbić tłuczkiem na dość cienkie płaty, oprószyć solą i pieprzem. Na każdy płat mięsa położyć plasterek sera, łyżkę groszku i łyżkę pokrojonej w kostkę papryki. Mieso złożyć na pół, spiąć wykałaczkami, obtoczyć w mące, następnie zamoczyć w rozmieszanym jajku i bułce. Smażyć na tłuszczu z obu stron.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super obiad właśnie się najadłam patrząc na to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite urozmaicenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !