Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową dla maluszków

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniak 1 szt
fasolka szparagowa 10 szt
woda 1 szkl
ziele angielskie 1 szt
pieprz szczypta
bazylia 5 listków
oliwa 1 łyżeczka
wołowina gotowana 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową dla maluszków

Ziemniaka obieramy, myjemy i rozdrabniamy, zalewamy wodą, dodajemy pieprz oraz ziele angielskie i gotujemy. Po 5 minutach dodajemy rozdrobnioną fasolkę. Gotujemy do miękkości. W moździerzu rozcieramy listki bazylii z oliwą, dodajemy do zupy razem z ugotowanym, rozdrobnionym mięsem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 29.06.2011 22:14
pyszna i zdrowa
Jolanta40 31.01.2011 22:12
ale pysznie wygląda
Małgorzata113 20.12.2010 07:39
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak