Sposób przygotowania

Formę do muffinek wysmarować margaryną, a następnie wysypać bułką tartą albo mąką. Można też po prostu wyłożyć ją odpowiednimi bibułkami. Piekarnik nagrzewamy do 180 st.C. Suche składniki dokładnie mieszamy. Masło roztapiamy i lekko trzeba ostudzić. Sładniki mokre również mieszamy (jajka powinny być roztrzepane). Wlewamy mokre składniki do suchych i mieszamy łyżką tak długo, aż powstanie w miarę jednolita masa. Dodajemy posiekaną czekoladę i mieszamy łyżką. Formę napełniamy do 3/4 wysokości. Pieczemy 20-25 minut. Ozdabiamy lukrem i cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wyglądają smakowicie :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    wyglądają fantastycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    na sam widok ślinka leci....cudowne!
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    piekne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pięknie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jakie piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    śliczności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !