Sposób przygotowania

Udka pokroić na małe kawałki, natrzeć przyprawą do kurczaka, obsmażyć, włożyć do rondla. Papryki oczyścić, pokroić w paski, groszek rozmrozić. Warzywa dodać do mięsa, doprawić do smaku, dusić 20 minut. Do beszamelu włożyć koperek, zagotować. Zdjąć z ognia, zaprawić śmietaną, dodać do smaku sok z cytryny, cukier, pieprz, sól. Podawać do kurczaka z papryką. Wyśmienite z porcją ryżu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !