Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet drobiowy z pieczarkami
Kotlety panierować w mące, jajku, bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju. Na przygotowany kotlet ułożyć pieczarki, podawać z ziemniaczkami. Smacznego!!!
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
pieczarki | 400 g |
cebula | 1 mała |
pieprz | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
sos sojowy | do smaku |
mąka | do panierki |
jajko | do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
olej do smażenia | |
masło | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: