Sposób przygotowania

perliczkę umyć, posolić i posypać słodką i ostrą papryką.Na patelni rozgrzać olej ,włożyć mięso i obsmażyć z dwóch stron ,następnie przełożyć do brytfanny i zalać wodą wrzucić garść borówek lub żurawin mogą być mrożone i kilka suszonych grzybów.Włożyć do nagrzanego piekarnika 180*C piec około 1 1/2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam, mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być bardzo smaczny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !