Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycelki cielęce

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt.
jajko 1 szt.
Kucharek 1 łyzka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyzki
olej do smażenia 100 ml.
cielęcina 50 mielona

Przepis i sposób przygotowania na: sznycelki cielęce

Mięso wyłożyć do miseczki, dodać pokrojoną cebulę , jajko i przyprawy. Formować kuleczki, panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 18.02.2013 08:51
są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
Beata73 18.02.2013 08:51
są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
Beata73 18.02.2013 08:51
są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
Beata73 18.02.2013 08:51
są delikatne i puszyste!polecam bo są na prawdę smaczne!
mamusia1 12.06.2012 15:47
wspaniałe i delikatne w smaku
mamusia1 12.06.2012 15:47
wspaniałe i delikatne w smaku
caffee_tea 16.04.2012 21:25
Pycha...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak