Sposób przygotowania

jajka i cukier ubijamy.doajemy mase mascarpone wlewamy polowe szklanki kawy rozpuszczalnej wszystko razem miksujemy tak by powstala pianka .biszkopty ukladamy w brytwance i nasanczamy rumem.rozmiksowana masa polewamy biszkopty i posypujemy kakaem.odstawiamy do lodowki:) po 3 godzinach ciasto gotowe:))

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pewnie pyszne tylko te surowe jajka........
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    jest naprawde bardzo dobry ! polecam ! tez osobisice nieprubujac tego ciasta nie zjadlabym czegos co jest zrobione na zimno z jajkami ! ale tu jest akurat wyjatek !:)))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    dodam jeszcze zdjecia na talezykach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    robert11

    moze byc ale nieprzepadam za tym wyprubowalem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie takie deserki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !