Sposób przygotowania

Do rondelka włożyć smalec, dodać pokrojony boczek i posiekaną cebulę, lekko zrumienić. Wrzucić 3 gałązki rozmarynu, sok z cytryny, przesmażyć z 3 pokrojonymi na cząstki pomidorami i pokrojoną, ugotowaną marchewką. Następnie wlać 1,5 szklanki cydru, smażyć. Gdy o połowę zmniejszy się objętość, zgnieść warzywa, wlać bulion, ponownie zredukować, przecedzić sos. Orzechy włoskie zalać gorącym sosem. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !