Sposób przygotowania

W mleku moczemy suszone kanie, jak juz beda miekkie i beda miec swoje pierwotne rozmiary to maczamy w jajku i bulce tartej i smazymy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja nigdy nie suszę kani a to błąd:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    warto suszyc, choc nie wszyscy wiedza, ze mozna;) nie ma to jak w zimie poczuc smak kani:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale bym zjadła!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    Kasia zaparaszam, mam jeszcze 2 sloiki suszonych kapeluszy kani:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    smak dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !