Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety z suszonych kani

5.0
(53)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z suszonych kani

W mleku moczemy suszone kanie, jak juz beda miekkie i beda miec swoje pierwotne rozmiary to maczamy w jajku i bulce tartej i smazymy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 12.07.2012 21:01
smak dzieciństwa
Agnieszka/picola 23.03.2012 23:49
fajny pomysł
ogi18 29.12.2011 21:12
ciekawe
aginaa 19.12.2010 21:16
Kasia zaparaszam, mam jeszcze 2 sloiki suszonych kapeluszy kani:)
Kate131 19.12.2010 14:36
ale bym zjadła!
aginaa 19.12.2010 13:18
warto suszyc, choc nie wszyscy wiedza, ze mozna;) nie ma to jak w zimie poczuc smak kani:)
ben-ka 19.12.2010 13:14
Ja nigdy nie suszę kani a to błąd:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak