Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana ryba w sosie smietanowo- koperkowym

4.0
(22)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 600 g
śmietana 12-procentowa 200 ml
bulion drobiowy 50 ml
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana ryba w sosie smietanowo- koperkowym

Filety ukladamy w naczyniu zaroodpornym. Smietana z bulionem i ziolami mieszamy. Zalewamy nimi filety z ryby. Wkladamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy ok 30 min na 200 stopni. Podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 04.08.2011 13:39
ciekawe
pigila
pigila 09.05.2011 19:50
super
Edyta38 03.04.2011 09:24
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak