Sposób przygotowania

Składniki na ciasto zagnieść i włożyć do lodówki.
Masę makową można wzbogacić jajkiem i łyżka masła,dokładnie wymieszać.
Ciasto rozwałkować,włożyć do blaszki a na wierzch wyłożyc masę makową.
Po upieczeniu wierzch ciasta lekko posmarować lukrem i posypać siekanymi orzeszkami.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kiedy zrobisz kruche ciasto i do tego masę z makiem . gościom ,edzie smakowało i obliżą się ze smakiem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Dobre-bo makowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nie dość, że smacznie to jeszcze szybko, bo bez mielenia maku. Też czasami piekę z gotowej masy makowej.
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale apetyczne ciasto:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nie kożystam z gotowej masy
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam mak :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciasto :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    poproszę kawałeczek tego pysznego ciacha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !