Sposób przygotowania

Ryż ugotować w 2 szklankach wody i 2 szklankach mleka z dodatkiem 1 łyżki masła. Przestudzony wymieszać z jajkami. Obrane jabłka, pokroić w plastry, wymieszać z cukrem i przyprawami. Do wysmarowanego tłuszczem rondla wyłożyć połowę ryżu, następnie wyłożyć jabłka i resztę ryżu. Posmarować pozostałym masłem, zalać śmietaną i zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !