Sposób przygotowania

Margaryne z cukrem i miodem rozpuszczamy w garnku. Osobno mieszamy make , kakao i jajko. Gdy nasza masa w garnku sie zagotuje i ostudzi dodajemy wymieszona make ze skaldnikami. Wszystko ugniatamy. Wkłądamy do zamrazarnika na 30 minut. Po czym walkujemy, posypujac maka i wycinamy pierniczki. Pieczemy na 200 stopni przez 15 min na papierze do pieczenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Ja zawsze dodaje kakao :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo lubię pierniczki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    smakowite :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !