Sposób przygotowania

Podroby z drobiu zalać wrzącą wodą, zagotować, wsypać kaszę i gotować do miękkości. warzywa pokroić w makaroniki , cebulę w piórka i razem poddusić na tłuszczu. Podlać gorącą wodą i gotować pod przykryciem. Pod koniec gotowania dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy są miękkie, połączyć z ugotowaną kaszą. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować świetnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    lubimy krupnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !