Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać jajko i wodę, miotełką roztrzepać na jednolitą masę. Banany obrać ze skórek, przekroić wzdłuż na pół i namaczać w cieście. W garnku rozgrzać olej i smażyć na nim banany. Po usmażeniu się banany przekładać na talerze, polewać miodem i posypywać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    ślinka cieknie jak się czyta przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ooo , super !!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    o jej a co na to banan
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniam, ale super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !